“Olcay Gulsen betreurt docuserie: ‘Kritiek heeft nadelige gevolgen gehad voor Ruud'”"Olcay Gulsen betreurt docuserie:
"Olcay Gulsen betreurt docuserie:“Olcay Gulsen betreurt docuserie: ‘Kritiek heeft nadelige gevolgen gehad voor Ruud'”Olcay Gulsen Betreurt Docuserie: ‘Kritiek Heeft Nadelige Gevolgen Gehad Voor Ruud’

Olcay Gulsen heeft aangegeven spijt te hebben van haar deelname aan de docuserie 'Ruud de Wild: Beter wordt het niet'. In de serie is te zien hoe de radio-dj Ruud de Wild aan het herstellen is van zijn ziekte en hoe hij zijn dagelijkse leven oppakt. Gulsen sprak openlijk over haar relatie met De Wild, waardoor ze onder vuur kwam te liggen. Nu blijkt dat de kritiek op haar de nodige nadelige gevolgen heeft gehad voor De Wild.

Achtergrond van de docuserie

'Ruud de Wild: Beter wordt het niet' is een docuserie waarin radio-dj Ruud de Wild wordt gevolgd tijdens zijn herstel van de ziekte van Kahler (multipel myeloom). In de serie is te zien hoe De Wild zijn leven weer oppakt na zijn ziekte en hoe hij zijn werk bij Radio 2 weer hervat. De serie kreeg veel positieve reacties, maar er was ook kritiek op de manier waarop Olcay Gulsen haar relatie met De Wild tentoonstelde in de serie.

Critici hadden kritiek op Gulsen

Tijdens de docuserie sprak Gulsen openlijk over haar relatie met De Wild. Ze vertelde dat ze elkaar hadden leren kennen via Instagram en dat ze elkaar bij toeval waren tegengekomen op het Amsterdamse Museumplein. Gulsen was tijdens de draaidagen van de serie veel bij De Wild, waardoor er veel beelden van hen samen waren te zien. Critici vonden dat Gulsen te veel aanwezig was en dat de serie te veel gericht was op haar en niet op De Wild zelf. De kritiek op Gulsen had nadelige gevolgen voor De Wild.

Gevolgen voor Ruud de Wild

De Wild kreeg na de uitzendingen van de serie veel kritiek op zijn relatie met Gulsen. Hij kreeg onder andere te horen dat hij te veel bezig was met zijn privéleven en niet genoeg aandacht besteedde aan zijn radiowerk. De kritiek werd hem te veel en hij besloot even afstand te nemen van social media en zijn werk. Inmiddels is hij weer aan het werk bij Radio 2, maar het heeft hem wel geraakt.

Olcay Gulsen betreurt haar deelname

In een interview met het programma 'Shownieuws' heeft Olcay Gulsen aangegeven spijt te hebben van haar deelname aan de serie. Ze zegt dat ze zich niet bewust was van de impact die haar woorden en daden op De Wild zouden hebben. Gulsen zegt dat ze de kritiek op haar persoonlijk heeft genomen en dat het moeilijk was om te zien hoe De Wild daaronder leed.

Conclusie

De docuserie 'Ruud de Wild: Beter wordt het niet' kreeg veel positieve reacties, maar er was ook kritiek op de manier waarop Olcay Gulsen haar relatie met De Wild tentoonstelde in de serie. Critici vonden dat Gulsen te veel aanwezig was en dat de serie te veel gericht was op haar en niet op De Wild zelf. De kritiek op Gulsen had nadelige gevolgen voor De Wild, die na de uitzendingen van de serie veel kritiek kreeg op zijn relatie en daardoor even afstand moest nemen van social media en zijn werk. Gulsen heeft inmiddels laten weten spijt te hebben van haar deelname aan de serie en betreurt de nadelige gevolgen voor De Wild.

#OlcayGulsen #RuuddeWild #BeterWordtHetNiet #Docuserie #Kritiek #Relatie #RadioDj #Kahler #MultipelMyeloom

#ENTERTAINMENT

Related Posts